Ukoliko želite da dobijate najnovije informacije vezano za Mom’s Pants nove kolekcije prijavite se na newsletter i saznajte prvi

POLITIKA ISPORUKE

Mam's Pants logo
Politika isporuke

Standardno vreme isporuke većine MOM’S PANTS porudžbina je u najvećem broju slučajeva izmedju 5 do 14 radnih dana od dana poručivanja. Ne zamerite ukoliko dođe do kašnjenja paketa usled COVID-19 mera i mogućih izmena u radu kurirskih službi, kao i tokom praznika i neradnih dana.

ISPORUKA NA TERITORIJI SRBIJE

Paketi na teritoriji Srbije se isporučuju kurirskom službom POSTExpress, a rok isporuke je 2 do 5 radnih dana. Troškovi isporuke na teritoriji Srbije se naplaćuju po cenovnom rangu PostExpress ulsuga u odnosu na samu težinu vašeg paketa.

INTERNACIONALNA ISPORUKA

Paketi koji se dostavljaju van teritorije Srbije biće isporučeni u roku od 5 do 14 dana od porudžbine. Postoji mogućnost da vam paket stigne van predviđenog roka, što isključivo zavisi od trenutnih mera koje važe u vašoj zemlji, ali i od procesa carinjenja u vašoj zemlji. VAŽNO: MOM’S PANTS ne pokriva takse, poreze i ostale troškove koji mogu nastati prilikom carinjenja u vašoj zemlji. Te troškove snosi isključivo kupac i oni nisu uračunati u cenu koju plaćate na sajtu.

OBAVEZE I TAKSE

Postoji mogućnost da međunarodni paketi imaju dodatne obaveze, troškove i takse, koje utvrđuju vaše lokalne carinske vlasti. Sve moguće dodatne troškove isporuke snosi isključivo kupac. Molimo vas da potražite dodatne informacije na web stranici vaše lokalne carine. Ukoliko primetite neka oštećenja na dostavljenom paketu, molimo vam da nas o tome obavestite na e-mail moms.pants@yahoo.com kako bismo u što kraćem roku rešili situaciju.

POVRAĆAJ

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni svojom pristiglom MOM’S PANTS porudžbinom, u roku od 7 dana imate priliku da je vratite. Molimo vas da proizvode koje želite da vratite, pošaljete u izvornom stanju (bez tragova nošenja/pranja ili bilo kakvih drugih oštećenja) kao i originalnoj ambalaži, sa svim etiketama i deklaracijama koje ste dobili prilikom prispeća.

Šta vam je sve potrebno kako biste vratili naručene proizvode?

Da biste vratili svoju porudžbinu potrebni su vam: račun/otpremnica (koji vam je stigao na e-mail), popunjena izjava o odustanku od ugovora, kao i proizvod upakovan u originalnu ambalažu i adresiran na prodavca.

Kako ne biste imali bilo kakve nedoumice evo i par jednostavnih koraka za vraćanje vaše porudžbine:

1. Popunite Obrazac za odustanak od ugovora (koji je stigao uz pošiljku) 2. Proizvode koje želite da vratite upakujte u originalnu ambalažu, zajedno sa računom/otpremnicom i popunjenim obrascem za odustanak od ugovora 3. Paket sa proizvodima koje želite da vratite šaljete na adresu: Tribeca d.o.o. Vodovodska 158, 11147 Beograd, Srbija 4. Paket predajte odabranoj kurirskoj službi, uz obavezno praćenje paketa, ali takođe imajte na umu da vi snosite trošak poštarine. 5. Kada paket pristigne na našu adresu, nakon provere da su proizvodi i dalje u svom izvornom stanju, na vašu e-mail adresu poslaćemo potvrdu o prispeću paketa. 6. Ukoliko je sa proizvodima sve u redu i poslali ste ih u izvornom stanju, originalnom pakovanju, sa svim deklaracijama i etiketama sredstva će vam biti vraćena (originalnim metodom plaćanja) u što kraćem mogućem roku od dana prijema vraćenih proizvoda.

Da li je moguća zamena poručenih proizvoda?

Kako zamena poručenih proizvoda nije moguća, a ipak želite neki drugi proizvod, preporučujemo da već poručeni vratite, a mi ćemo vam refundirati uplaćena sredstva. Nakon toga možete poručiti drugi proizvod koji želite.

© 2024. All Rights Reserved. @ on-click.hr

Visa Maestro  MasterCard  Verifiyed by Visa  Unicredit