Ukoliko želite da dobijate najnovije informacije vezano za Mom’s Pants nove kolekcije prijavite se na newsletter i saznajte prvi

POLITIKA PRIVATNOSTI

Mom`s Pants web shop

1. UVOD

Želimo Vas obavijestiti da je društvu Mom`s pants d.o.o. Vaša sigurnost važna te da posluje u skladu sa svim važećim propisima sa područja zaštite osobnih podataka te poduzima sve potrebne mjere kako isti ne bi postali dostupni osobama/sustavima kojima nisu namijenjeni.

Ovom izjavom privatnosti društvo uređuje prava i obveze sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka – dalje u tekstu: „Uredba“), Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) , Zakonu o elektroničkim komunikacijama ( NN 76/22) te ostalim pozitivnim propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka.

Voditelj obrade osobnih podataka:        Društvo Mom`s pants d.o.o. d.o.o sa sjedištem u Zagrebu, Gajeva 44, OIB: 73688520835                                                               Kontakt: [email protected]

Službenik za zaštitu osobnih podataka:   Jelena Djokić
                                                            e-mail:
                                                            tel:

2. Koje osobne podatke prikupljamo?
3. Zašto prikupljamo osobne podatke ?
4. Kome stavljamo na raspolaganje Vaše osobne podatke?
5. Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?
6. Koja su Vaša prava vezana uz obradu i prikupljanje osobnih podatatka?
7. Kako možete ostvariti prava koja vam pripadaju?
8. Marketinške aktivnosti društva Mom`s pants d.o.o.
9. Postupanje po povredama osobnih podataka
10. Mere zaštite osobnih podataka
11. Društvene mreže
© 2024. All Rights Reserved. @ on-click.hr

Visa Maestro  MasterCard  Verifiyed by Visa  Unicredit