Ukoliko želite da dobijate najnovije informacije vezano za Mom’s Pants nove kolekcije prijavite se na newsletter i saznajte prvi

SAPPHIRE STATEMENT SUIT
101.050rsd
* Veličina sakoa:* Pantalone:

OPIS

Predstavljamo vam Sapphire Statement odelo, remek-delo večne elegancije i moderne sofisticiranosti. Izrađeno od kombinacije visokokvalitetnog viskoznog materijala, poliestera i elastina, ovo odelo prevazilazi trendove, nudeći trajni stil i neuporedivu udobnost.

Sako se ponosi glatkim siluetama koje besprekorno spajaju šarm starog vremena sa savremenim stilom. Savršeno krojen, odiše samopouzdanjem i rafiniranošću, čineći snažnu izjavu gde god da se nalazite.

U skladu sa sakoom, pantalone predstavljaju harmoničnu fuziju vintage i modernog kroja. Pažljivo izrađene kako bi pružile udobnost i stil, nude laskavu siluetu sa ravnim prednjim delom i diskretnim zatvaračem/ dugmetom, osiguravajući poliran izgled bez žrtvovanja lakoće nošenja.

Duboka plava nijansa Sapphire Statement odela zrači sofisticiranošću i svestranošću. Bilo da se nosi za formalne prilike ili luksuzne događaje, privlači pažnju i ostavlja trajan utisak.

Unutrašnjost odela je postavljena čistom viskozom, osiguravajući luksuzan osećaj na koži dok poboljšava udobnost. 

MATERIJALI
SIZE AND FIT

© 2024. All Rights Reserved. @ on-click.hr

Visa Maestro  MasterCard  Verifiyed by Visa  Unicredit